Recept
« Terug naar recepten
Atlantische zalm spinazie en gnocchi schotel
PT30M
Atlantische zalm spinazie en gnocchi schotel
Een heerlijk atlantische zalm spinazie en gnocchi schotel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
iglo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Atlantische zalm spinazie en gnocchi schotel te bereiden
- Ontdooi de Atlantische zalmfilets en verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven: 180 °C)
- Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bereid de iglo spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng de slagroom met de bouillon en breng aan de kook. Voeg wat water toe en laat het geheel zachtjes sudderen. Breng op smaak met zout en peper.
- Vet een ovenschaal in.
- Mix de spinazie en gnocchi in de schaal. Giet het room-bouillon mengsel eroverheen. Bedek dit geheel met de zalm en bestrooi daarna met kaas.
- Schuif de ovenschaal in de oven en bak het in ongeveer 15 minuten in de oven gaar.