Recept
« Terug naar recepten
Aubergine borrelhapjes met tomaat, roomkaas en mozzarella
PT20M
Aubergine borrelhapjes met tomaat, roomkaas en mozzarella
Een heerlijk aubergine borrelhapjes met tomaat, roomkaas en mozzarella recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekkerensimpel
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aubergine borrelhapjes met tomaat, roomkaas en mozzarella te bereiden
Begin met het voorverwarmen van de oven op 220 graden. Snij daarna de aubergine in plakken van ongeveer een halve centimeter dik en scheur de mozzarella in stukjes. Daarna snijd je tomaat in ongeveer net zoveel plakjes als de aubergine.
Smeer ongeveer een theelepel kruidenroomkaas over elk plakje aubergine.
Leg over de kruidenroomkaas, op elke plakje aubergine, een plakje tomaat. Daar overheen verdeel je de mozzarella en als laatste strooi je een beetje gedroogde basilicum over de mozzarella. De aubergine hapjes kunnen nu voor ongeveer 10-12 minuten de oven in.
Smeer ongeveer een theelepel kruidenroomkaas over elk plakje aubergine.
Leg over de kruidenroomkaas, op elke plakje aubergine, een plakje tomaat. Daar overheen verdeel je de mozzarella en als laatste strooi je een beetje gedroogde basilicum over de mozzarella. De aubergine hapjes kunnen nu voor ongeveer 10-12 minuten de oven in.