Recept
« Terug naar recepten
Aubergine-spinazie gratin
PT15M
Aubergine-spinazie gratin
Een heerlijk aubergine-spinazie gratin recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Aubergine-spinazie gratin te bereiden
1. Was de aubergine en courgette en snij ze in dunne plakjes. Snij de ui in ringen. Was de spinazie en hak hem grof. Meng de ricotta met de bouillon en kruid met peper en zout.
2. Verhit de olie in een pan en stoof er de groenten in. Doe ze in een ovenschaal en overgiet met de ricotta bouillon. Bestrooi met parmezaan en bak 10 minuten in een voorverwarmde oven op 220°C.
2. Verhit de olie in een pan en stoof er de groenten in. Doe ze in een ovenschaal en overgiet met de ricotta bouillon. Bestrooi met parmezaan en bak 10 minuten in een voorverwarmde oven op 220°C.
nicole zegt: