KookJij

Aubergine-spinazie gratin

Een heerlijk aubergine-spinazie gratin recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie: 373 kCal energie
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aubergine-spinazie gratin te bereiden

1. Was de aubergine en courgette en snij ze in dunne plakjes. Snij de ui in ringen. Was de spinazie en hak hem grof. Meng de ricotta met de bouillon en kruid met peper en zout.
2. Verhit de olie in een pan en stoof er de groenten in. Doe ze in een ovenschaal en overgiet met de ricotta bouillon. Bestrooi met parmezaan en bak 10 minuten in een voorverwarmde oven op 220°C.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

nicole

nicole zegt:
amai dat ga ik zeker maken lize bedankt van het recept!:)
Lizemie2

Lizemie2 zegt:
Dag Hansen,
Dat weet ik niet :?
hansen1

hansen1 zegt:
mmmmmmmm,lize.Hoe groot ovenschaal?terusten hansen