Recept
« Terug naar recepten
Aubergines met een jasje)
PT30M
Aubergines met een jasje)
Een heerlijk aubergines met een jasje) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina con me
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aubergines met een jasje) te bereiden
Snijd de aubergines in schijven. Bestrooi ze met zout. Laat ze uitlekken. Spoel ze af en droog ze goed af.
Ondertussen snijd je de mozzarella in schijfjes.
Meng de eieren met zout, peper en peterselie.
Leg op elke schijf aubergine een sneetje ham, een dikke plak mozzarella, een sneetje ham en een schijf aubergine.
Wentel de sandwich lichtjes door de bloem en haal hem door het eiermengsel.
Frituur in de olie en laat uitlekken
Ondertussen snijd je de mozzarella in schijfjes.
Meng de eieren met zout, peper en peterselie.
Leg op elke schijf aubergine een sneetje ham, een dikke plak mozzarella, een sneetje ham en een schijf aubergine.
Wentel de sandwich lichtjes door de bloem en haal hem door het eiermengsel.
Frituur in de olie en laat uitlekken