Recept
« Terug naar recepten
Avocado-grapefruitsalade met limoen en zoethete chilisaus
PT30M
Avocado-grapefruitsalade met limoen en zoethete chilisaus
Een heerlijk avocado-grapefruitsalade met limoen en zoethete chilisaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
spar
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Avocado-grapefruitsalade met limoen en zoethete chilisaus te bereiden
Grapefruit kunt u het beste ontvliezen door aan beide zijden het kapje er af te snijden en met een scherp kartelmesje rondom de schil en het wit er af te snijden. Nu met het mesje langs de vliesjes insnijden en de partjes eruit snijden.
Werkwijze:
Vermeng de yoghurt met het limoensap en de chilisaus.
Halveer de avocado's, verwijder de pit en snijd de schil eraf. Snijd de avocado's in lange repen en vermeng deze voorzichtig samen met de grapefruitpartjes en de yoghurt-chilisaus.
Was de sla in ijskoud water en maak hem goed droog.
Schep de avocado-grapefruitsalade in het midden van gekoelde borden en garneer rondom met de slablaadjes. Bestrooi op het laatst met gehakte peterselie.
Werkwijze:
Vermeng de yoghurt met het limoensap en de chilisaus.
Halveer de avocado's, verwijder de pit en snijd de schil eraf. Snijd de avocado's in lange repen en vermeng deze voorzichtig samen met de grapefruitpartjes en de yoghurt-chilisaus.
Was de sla in ijskoud water en maak hem goed droog.
Schep de avocado-grapefruitsalade in het midden van gekoelde borden en garneer rondom met de slablaadjes. Bestrooi op het laatst met gehakte peterselie.