Recept
« Terug naar recepten
Ayam kerrie garuda
PT30M
Ayam kerrie garuda
Een heerlijk ayam kerrie garuda recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Siska-Anna Douma
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ayam kerrie garuda te bereiden
Snijd de kip in stukken, de sjalotten en de knoflook fijn.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de overig kruiden voor 3 minuten.
Voeg dan de kokosmelk toe en dan de stukken kip.
Stoof de kip gaar.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de overig kruiden voor 3 minuten.
Voeg dan de kokosmelk toe en dan de stukken kip.
Stoof de kip gaar.