Recept
« Terug naar recepten
Babi boemboe tjin
PT35M
Babi boemboe tjin
Een heerlijk babi boemboe tjin recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
vlam
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Babi boemboe tjin te bereiden
Snijd het vlees in dobbelsteentjes
Wrijf het in met de gemengde specerijen
Bak het vlees vervolgens in de olie bruin
Vermeng het geklopte ei met het meel en voeg de fijngesneden prei, zout en peper toe
Voeg dit mengsel nu bij het vlees
Laat het geheel smoren tot het bijna droog en het vlees gaar is
Wrijf het in met de gemengde specerijen
Bak het vlees vervolgens in de olie bruin
Vermeng het geklopte ei met het meel en voeg de fijngesneden prei, zout en peper toe
Voeg dit mengsel nu bij het vlees
Laat het geheel smoren tot het bijna droog en het vlees gaar is