KookJij

Bajes pannenkoek

Een heerlijk bajes pannenkoek recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bajes pannenkoek te bereiden

Bak het gekruide vlees of gehakt in ruim boter, voeg daarna de uien en champignons toe. Bak nog even door. Bestrooi het mengsel in de pan even luchtig met de bloem, meng die er voorzichtig door zodat u geen klonten krijgt en laat het meel in een paar minuten zachtjes gaar worden. Neem de hete bouillon en roer die door het mengsel. Er ontstaat en gebonden saus. Maak deze op smaak met de ketjap en peper. Houd warm. Bak een grote pannenkoek, leg die op een bord en bedek hem voor de helft met de ragout. Oprollen of dubbelklappen, en eet smakelijk.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

AnnikaT

AnnikaT zegt:
Voor meer personen doe je alles maal zoveel personen je wil. Alleen vind ik 2 uien per persoon wat veel, maar je kunt alles aanpassen hoe je wilt.
wesley

wesley zegt:
Ik wil voor meer personen:D
kruidenvrouwke

kruidenvrouwke zegt:
Ik zou er (veel)peterselie overheen strooien of koriander!