Recept
« Terug naar recepten
Bajes pannenkoek
PT15M
Bajes pannenkoek
Een heerlijk bajes pannenkoek recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bajes pannenkoek te bereiden
Bak het gekruide vlees of gehakt in ruim boter, voeg daarna de uien en champignons toe. Bak nog even door. Bestrooi het mengsel in de pan even luchtig met de bloem, meng die er voorzichtig door zodat u geen klonten krijgt en laat het meel in een paar minuten zachtjes gaar worden. Neem de hete bouillon en roer die door het mengsel. Er ontstaat en gebonden saus. Maak deze op smaak met de ketjap en peper. Houd warm. Bak een grote pannenkoek, leg die op een bord en bedek hem voor de helft met de ragout. Oprollen of dubbelklappen, en eet smakelijk.
AnnikaT zegt: