KookJij

Bami Goreng II

Zie ook commentaar bij Bami Goreng I
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
  2. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bami Goreng II te bereiden

1).Zet alle gesneden ingrediënten klaar om te gebruiken.
2).Kook de mie volgens aanwijzingen ongeveer 2 minuten in heet water. Zorg er voor dat de mie niet plakt of klontert en laat uitlekken in een zeef of vergiet.
Druppel er wat olie over en haal om om plakken te voorkomen.
3).Maak van de eieren en wat olie een roerei en zet even apart.
3).Zet de uien glazig aan met de knoflook, prei en kool.
4).Bak de pancetta iets uit en in dat vet het varkensvlees, kip en de kruiden.
5).Voeg wanneer vlees en kip gaar zijn alles bijeen in een grote pan en roer goed door en laat door en door warm worden.
6).Doe nu de bami er bij en de grote garnalen en wanneer de garnalen mooi roze zijn gekleurd is de bami klaar en kan er opgeschept worden.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

DIEN OP: Geef er atjar bij en kroepoek (kriepiek)
Drink er warme thee bij of een koud biertje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst