Recept
« Terug naar recepten
Banaan-pecannoten crumble
PT30M
Banaan-pecannoten crumble
Een heerlijk banaan-pecannoten crumble recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Restaurant - K. Patat 080412
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Banaan-pecannoten crumble te bereiden
De suiker met de boter karamelliseren, de pecannoten toevoegen en op de bodem van een ovenschaal leggen.
De banaanplakjes met de nootmuskaat, rum en bruine suiker mengen en in de ovenschaal leggen, bovenop de gekaramelliseerde pecannoten.
Het kruimeldeeg maken door de ingredienten te mengen.
Het kruimeldeeg in de ovenschaal doen en de crumble gedurende 30 minuten in een oven op 190°C gaar bakken.
De banaanplakjes met de nootmuskaat, rum en bruine suiker mengen en in de ovenschaal leggen, bovenop de gekaramelliseerde pecannoten.
Het kruimeldeeg maken door de ingredienten te mengen.
Het kruimeldeeg in de ovenschaal doen en de crumble gedurende 30 minuten in een oven op 190°C gaar bakken.