Recept
« Terug naar recepten
Barcelonasalade
PT30M
Barcelonasalade
Een heerlijk barcelonasalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Barcelonasalade te bereiden
In een deel van het sausje laat je de asperges en de tonijn marineren. Een kwartier marineren is genoeg. Je bedekt de bordjes met de in stukjes gesneden sla en aan één kant een plukje rode kool. Dan leg je de asperges op de bordjes en de tonijn erboven op.
De rest van het sausje giet je over de sla en de kool. Garneren met de in partjes gesneden eieren, tomaten en de olijven, plakjes komkommer en ringen paprika en ui.
Zet de pepermolen met zwarte peper op tafel.
De rest van het sausje giet je over de sla en de kool. Garneren met de in partjes gesneden eieren, tomaten en de olijven, plakjes komkommer en ringen paprika en ui.
Zet de pepermolen met zwarte peper op tafel.
biniseltaré zegt: