Recept
« Terug naar recepten
Basilicum aïoli
PT10M
Basilicum aïoli
Een heerlijk basilicum aïoli recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
André Huismans
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Basilicum aïoli te bereiden
Eidooier, basilicum en knoflook in de keukenmachine pureren.
Terwijl de machine draait olijfolie langzaam toevoegen.
De aïoli op smaak brengen met citroensap, zout en versgemalen peper.
Tot gebruik in de koelkast bewaren.
Terwijl de machine draait olijfolie langzaam toevoegen.
De aïoli op smaak brengen met citroensap, zout en versgemalen peper.
Tot gebruik in de koelkast bewaren.