Recept
« Terug naar recepten
Basis ei brood
PT15M
Basis ei brood
Een heerlijk basis ei brood recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Nele Cokelaere
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Basis ei brood te bereiden
Giet de melk in de broodbakmachine, klop de eieren los en vul aan met water tot 250 ml, doe dit ook in de broodbakmachine, gevolgd door alle andere ingrediënten in volgorde van de lijst. Een kuiltje maken in de bloem voor de gist.
De machine op programma luchtig instellen (programma met de meeste rijstijd) gewicht 1250 gram en korst midden.
Bij de biep kun je indien gewenst 3 el pitten of zaden toevoegen, bv zonnebloempitten. Of een mix.
De machine op programma luchtig instellen (programma met de meeste rijstijd) gewicht 1250 gram en korst midden.
Bij de biep kun je indien gewenst 3 el pitten of zaden toevoegen, bv zonnebloempitten. Of een mix.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
marcia zegt:
Nele Cokelaere zegt:
die van mij komt van bij de lidl en daar ben ik heel tevreden over.