Recept
« Terug naar recepten
Bayou chicken met pastaslakjes
PT20M
Bayou chicken met pastaslakjes
Een heerlijk bayou chicken met pastaslakjes recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Dolf Schipper
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bayou chicken met pastaslakjes te bereiden
Water koken met zout en een drup olie.
Kip in reepjes, peper, zout, chilipoeder en insmeren met de pesto.
Kip bruin bakken, uit de wok halen en warm houden.
Pasta schelpjes gaar koken, afgieten en ook in de wok.
Met wat olie de knoflook en groenten beet gaar bakken.
Blussen met witte wijn, slagroom er door. Op smaak maken!!
Even laten koken en de kip er weer door.
Alles klaar, serveren maar!
Kip in reepjes, peper, zout, chilipoeder en insmeren met de pesto.
Kip bruin bakken, uit de wok halen en warm houden.
Pasta schelpjes gaar koken, afgieten en ook in de wok.
Met wat olie de knoflook en groenten beet gaar bakken.
Blussen met witte wijn, slagroom er door. Op smaak maken!!
Even laten koken en de kip er weer door.
Alles klaar, serveren maar!
Mijn kookverhaal (Dolf Schipper)
Onderweg met de caravan vond ik dit in ons clubblad 'caravan'.
polly zegt:
maar ik ga het ook zeker een keer proberen!;)