Recept
« Terug naar recepten
BBQ pasta 10- 8- 2013
PT25M
BBQ pasta 10- 8- 2013
Een heerlijk bbq pasta 10- 8- 2013 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe BBQ pasta 10- 8- 2013 te bereiden
Kook de pasta beetgaar.
Paprika's in kleine blokjes snijden.
Verwijder de olie van de tonijn.
Meng de ingredienten met de saus goed onder elkaar en kruid goed naar smaak af.
Serveer zeer fris.
Paprika's in kleine blokjes snijden.
Verwijder de olie van de tonijn.
Meng de ingredienten met de saus goed onder elkaar en kruid goed naar smaak af.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
derbyke zegt: