KookJij

Beignet van scampi en parmaham

Een heerlijk beignet van scampi en parmaham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Beignet van scampi en parmaham te bereiden

Bereiding:

Maak een beslag van tempurameel
Pel de scampi's ( denk aan het darmkanaal )en omwikkel ze met een plak Parmaham.
Dompel ze in het beslag en bak ze voorzichtig in frituurolie
Schik de rucola in het midden van het bord en trek er een streep pesto om.
Snij de zongedroogde tomaten in sliertjes en verdeel deze mooi op de pesto om een kleurrijk effect te creeren.
Leg de gefrituurde scampi's op de rucola.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst