Recept
« Terug naar recepten
Beignet van scampi en parmaham
PT30M
Beignet van scampi en parmaham
Een heerlijk beignet van scampi en parmaham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Beignet van scampi en parmaham te bereiden
Bereiding:
Maak een beslag van tempurameel
Pel de scampi's ( denk aan het darmkanaal )en omwikkel ze met een plak Parmaham.
Dompel ze in het beslag en bak ze voorzichtig in frituurolie
Schik de rucola in het midden van het bord en trek er een streep pesto om.
Snij de zongedroogde tomaten in sliertjes en verdeel deze mooi op de pesto om een kleurrijk effect te creeren.
Leg de gefrituurde scampi's op de rucola.
Maak een beslag van tempurameel
Pel de scampi's ( denk aan het darmkanaal )en omwikkel ze met een plak Parmaham.
Dompel ze in het beslag en bak ze voorzichtig in frituurolie
Schik de rucola in het midden van het bord en trek er een streep pesto om.
Snij de zongedroogde tomaten in sliertjes en verdeel deze mooi op de pesto om een kleurrijk effect te creeren.
Leg de gefrituurde scampi's op de rucola.