Recept
« Terug naar recepten
Besmeerd stokbrood
PT45M
Besmeerd stokbrood
Een heerlijk besmeerd stokbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Zus van den Heuvel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Besmeerd stokbrood te bereiden
De smeerkaas, Boursin, geraspte kaas, zout en peterselie mengen.
De achterham klein snijden en erbij doen.
De boter met kleine hoeveelheden erbij doen en alles goed mengen.
De oven voorverwarmen op 200°C.
Leg eerst bakpapier en daarop folie op de bakplaat
Stokbrood snijden in plakken van 2 cm.
Besmeer aan beide kanten het stokbrood met het mengsel. Leg de sneetjes op de folie 1/2 cm. van elkaar. Stokbrood inpakken met de folie.
25 min. in de oven op 200°C.
Lekker bij de borrel.
De achterham klein snijden en erbij doen.
De boter met kleine hoeveelheden erbij doen en alles goed mengen.
De oven voorverwarmen op 200°C.
Leg eerst bakpapier en daarop folie op de bakplaat
Stokbrood snijden in plakken van 2 cm.
Besmeer aan beide kanten het stokbrood met het mengsel. Leg de sneetjes op de folie 1/2 cm. van elkaar. Stokbrood inpakken met de folie.
25 min. in de oven op 200°C.
Lekker bij de borrel.