Recept
« Terug naar recepten
Biefstuk met bacon en gesmolten kaas
PT10M
Biefstuk met bacon en gesmolten kaas
Een heerlijk biefstuk met bacon en gesmolten kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Biefstuk met bacon en gesmolten kaas te bereiden
-Biefstuk op kamertemperatuur laten komen.
-Bacon zachtjes uitbakken.
-Biefstuk goed droog deppen en tussen huishoudfolie iets platter slaan (evt met een koekenpan).
-In koekenpan braadboter smelten.
-Biefstuk naar keus 5 minuutjes om en om braden in de koekenpan op middenhoog vuur, blijven bewegen.
-Vlees uit de pan nemen, bestrooien met peper en zout en in het voorverwarmd bord leggen en afdekken met aluminiumfolie
-Een stukje roomboter in de pan doen en de bodem goed losroeren, evt. een beetje water erbij doen en laten op koken
-Kaas in een afgedekt kommetje laten smelten (afhankelijk v.d. magnetron duurt dit van 2 tot 5 minuutjes. (let op dat de kaas niet hard word aan de randen.)
-Aluminiumfolie van het vlees verwijderen, de plakken bacon erop leggen, de gesmolten kaas erover schenken en de roomboterjus erover schenken.
Heerlijk met frietjes en een frisse salade.
-Bacon zachtjes uitbakken.
-Biefstuk goed droog deppen en tussen huishoudfolie iets platter slaan (evt met een koekenpan).
-In koekenpan braadboter smelten.
-Biefstuk naar keus 5 minuutjes om en om braden in de koekenpan op middenhoog vuur, blijven bewegen.
-Vlees uit de pan nemen, bestrooien met peper en zout en in het voorverwarmd bord leggen en afdekken met aluminiumfolie
-Een stukje roomboter in de pan doen en de bodem goed losroeren, evt. een beetje water erbij doen en laten op koken
-Kaas in een afgedekt kommetje laten smelten (afhankelijk v.d. magnetron duurt dit van 2 tot 5 minuutjes. (let op dat de kaas niet hard word aan de randen.)
-Aluminiumfolie van het vlees verwijderen, de plakken bacon erop leggen, de gesmolten kaas erover schenken en de roomboterjus erover schenken.
Heerlijk met frietjes en een frisse salade.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
apu zegt:
sonyanijntje zegt:
Anna zegt: