Recept
« Terug naar recepten
Biefstuk wellington
PT15M
Biefstuk wellington
Een heerlijk biefstuk wellington recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
vlees.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Biefstuk wellington te bereiden
Laat de biefstuk tenminste 30 min buiten de koeling op temperatuur komen. Laat het filodeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt 2 el boter en bestrijk hiermee de velletjes filodeeg. Leg de andere velletjes filodeeg er boven op. Verhit 4 el boter in een koekenpan en laat uitbruisen. Bak de biefstukken om en om 1 min bruin. Haal de biefstukken uit de pan. Bestrijk de biefstuk met de roomkaas met mierikswortel. Leg iedere biefstuk op 2 velletjes filodeeg en vouw het deeg om de biefstuk. Plak de randen vast met de rest van de boter. Bak het deegpakketje in het midden van de oven 10 min. Garneer met de takjes tijm.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
ellenee zegt:
bobbeltje zegt:
bobbeltje zegt:
amorena zegt:
bedankt!