Recept
« Terug naar recepten
Groenten: herfst in het land
PT20M
Groenten: herfst in het land
Eenvoudige groenten opgestoofd.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten: herfst in het land te bereiden
- Wortelen halveren en in ringen snijden. Witloof grof snijden, courgette in fijne blokjes snijden. Tomaat in partjes snijden. Stoof eerst de wortelen bijna beetgaar aan in boter voeg de courgette en witloof toe kruiden naar smaak als laatste de tomaat in partjes toevoegen. Serveer deze groenten zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.