Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: kalkoenreepjes vergezeld van aardappelen met een waaier van groenten
PT30M
Dagschotel: kalkoenreepjes vergezeld van aardappelen met een waaier van groenten
Waarom het moeilijk maken als het gemakkelijk gaat.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: kalkoenreepjes vergezeld van aardappelen met een waaier van groenten te bereiden
- Asperges schillen en in grove stukken snijden deze bijna beetgaar steamen. Witloof grof snijden, aardappelen in blokjes snijden en deze bijna beetgaar koken in licht gezouten water. Tomaat in kwartjes snijden.
- Neem een ruime pan doe er een klontje boter in en bak de gekruide kalkoenblokjes even aan. Voeg de groenten en aardappelen toe nogmaals een beetje bijkruiden. Laat een vijtal min alles goed opwarmen. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.