Recept
« Terug naar recepten
Bierfondue
PT30M
Bierfondue
Een heerlijk bierfondue recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
n.v.t. personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bierfondue te bereiden
Giet het bier in de fonduepot, met het citroensap. Verwarm en voeg beetje bij beetje de kaas toe. Laat al roerend smelten. Meng de bloem met een beetje bier en voeg het toe aan de fondue. Breng aan de kook.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
asterix zegt:
bertal zegt:
Lijkt me niet zo'n goed idee.
Er zijn ook nog andere geneugten in dit mooie leven.
:);)
m.v.g. Bert Allers
asterix zegt:
Erik ;):p:D
bertal zegt:
Sorry dat ik wat laat reageer, Maar ben benieuwd hoe het jouw gesmaakt heeft, met een paar vrienden vonden we het heerlijk.
:);)
m.v.g. Bert Allers
Erik zegt:
bertal zegt:
Bedankt :);)
m.v.g. Bert Allers
Erik zegt:
Wist ik al... Ben een taalfreak. Als ik het niet in het Nederlands of Vlaams kan vinden, ga ik verder met Afrikaans.... ;)
derbyke zegt:
Erik zegt:
Trouwens, dit was niet een recept van mij, maar van iemand anders. Soms moet je even zoeken of vragen, net als bv. pezo of sluimererwten.... ;)
Erik zegt:
Ff verder kijken dan je neus lang is. Als je Grimbergen kaas intikt op Google, zul je zien dat het een abdijkaas is uit hetzelfde klooster als de bieren.......;)
bertal zegt:
Is helemaal niet zo moeilijk, doe de boter in de pan en laat het teentje look even glazig worden.dan de rest toevoegen.
veel succes.
m.v.g. Bert Allers