Recept
« Terug naar recepten
Konijn op zijn Duvels
PT120M
Konijn op zijn Duvels
Heerlijk konijn gemarineerd met Duvel, ajuin en wortelen goed gekruid.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Konijn op zijn Duvels te bereiden
- Marineer de stukken konijn +/- 12 uur met de Duvel, kruiden, cayennepeper, tabasco, worcestersaus de look uitgeperst, ajuin in blokjes gesneden de wortel gehalveerd en in schijven gesneden. Haal het vlees uit de marinade en dep droog bak deze bruin aan in boter. Neem de tajine verdeel het konijn erin en voeg de marinade toe deksel op de tajine. Zet het vuur op de laagste stand en laat zachtjes garen. Neem een deel van de jus uit de tajine breng dit in een kookpot aan de kook bind de saus. Serveer zeer warm en dien op met aardappelwortelpuree.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Gerard Schaefers zegt:
Ik zal er 'beproefd' rekening mee houden.
Groeten,
Gerard
Hilde Dumont zegt:
Gerard Schaefers zegt:
Omdat dit nogal scherpe zaken zijn is de toegepaste hoeveelheid erg belangrijk.
Weet je nog wat je hebt gebruikt?
Vast bedankt.
Gerard
Hilde Dumont zegt: