KookJij

Bietenstamp met Geitenkaas

Een heerlijk bietenstamp met geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Collega
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bietenstamp met Geitenkaas te bereiden

Zet de aardappelen op met zout en kook ze gaar.
Bak de uien lekker bruin in wat boter en warm dan de bietjes mee.
Stamp de gare aarappels fijn en roer de ui/biet er door.
Appel en geitenkaas toevoegen, even weer door warmen en op smaak maken met peper.

Mijn kookverhaal (Alie Arts)

Een heerlijk recept, wat prima past in een dagje zonder vlees.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jan ivits

jan ivits zegt:
da ga ik beslist eens maken lijkt me lekker:p