Recept
« Terug naar recepten
Bietenstamp met Geitenkaas
PT40M
Bietenstamp met Geitenkaas
Een heerlijk bietenstamp met geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Bietenstamp met Geitenkaas te bereiden
Zet de aardappelen op met zout en kook ze gaar.
Bak de uien lekker bruin in wat boter en warm dan de bietjes mee.
Stamp de gare aarappels fijn en roer de ui/biet er door.
Appel en geitenkaas toevoegen, even weer door warmen en op smaak maken met peper.
Bak de uien lekker bruin in wat boter en warm dan de bietjes mee.
Stamp de gare aarappels fijn en roer de ui/biet er door.
Appel en geitenkaas toevoegen, even weer door warmen en op smaak maken met peper.
Mijn kookverhaal (Alie Arts)
Een heerlijk recept, wat prima past in een dagje zonder vlees.
jan ivits zegt: