Recept
« Terug naar recepten
Bitterballetjes van gerookte zalmforel
PT15M
Bitterballetjes van gerookte zalmforel
Een heerlijk bitterballetjes van gerookte zalmforel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
culinair net
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bitterballetjes van gerookte zalmforel te bereiden
Snijd de gerookte Fjord forel en de kaas in kleine blokjes.Meng de boter, peterselie, de forel en kaas voorzichtig door de gekookte rijst. • Breng op smaak met wat zout en peper.
Bereiding
Verdeel het mengsel in 12 porties. Vorm er balletjes van. Rol de balletjes door de bloem, het ei en de paneermeel. Verhit de olie en frituur de balletjes bij 180°C tot ze mooi bruin zijn.
Serveren
Lekker met een tartaarsaus, sla en kleine tomaatjes.
Bereiding
Verdeel het mengsel in 12 porties. Vorm er balletjes van. Rol de balletjes door de bloem, het ei en de paneermeel. Verhit de olie en frituur de balletjes bij 180°C tot ze mooi bruin zijn.
Serveren
Lekker met een tartaarsaus, sla en kleine tomaatjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
ineke zegt:
Ineke zegt: