Recept
« Terug naar recepten
Bladerdeeg-gehakthapjes
PT45M
Bladerdeeg-gehakthapjes
Een heerlijk bladerdeeg-gehakthapjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bladerdeeg-gehakthapjes te bereiden
-bladerdeeg plakjes los van elkaar laten ontdooien
-gehakt mengen met alle ingrediënten buiten het ei, goed doorkneden
-de bladerdeeg plakjes in 4 snijden (dan heb je dus van elk plakje 4 kleine plakjes)
-een bolletje gehakt ter grote van een knikker in het midden van ieder plakje leggen en de hoekjes van het deeg naar mekaar toe dichtvouwen
-bestrijken met ei en afbakken in een voorverwarmde oven van 200°C ± 30 min. (tot het deeg goed bruin is)
-gehakt mengen met alle ingrediënten buiten het ei, goed doorkneden
-de bladerdeeg plakjes in 4 snijden (dan heb je dus van elk plakje 4 kleine plakjes)
-een bolletje gehakt ter grote van een knikker in het midden van ieder plakje leggen en de hoekjes van het deeg naar mekaar toe dichtvouwen
-bestrijken met ei en afbakken in een voorverwarmde oven van 200°C ± 30 min. (tot het deeg goed bruin is)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
grietje56 zegt:
:D
truitje zegt:
apu zegt:
apu zegt:
truitje zegt: