Recept
« Terug naar recepten
Bladerdeeg met kaas-ui mengsel
PT10M
Bladerdeeg met kaas-ui mengsel
Een heerlijk bladerdeeg met kaas-ui mengsel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bladerdeeg met kaas-ui mengsel te bereiden
Bladerdeeg in voorverwarmde oven blind afbakken, dat wil zeggen de bladerdeeg bedekken met bakpapier en een rooster erop leggen zodat het bladerdeeg niet te hoog wordt. Uien pellen en fijnsnijden. Rookkaas in snippers snijden. Kaas in blokjes snijden. Bladerdeeg insmeren met roomkaas en met peper en zout bestrooien. Rookkaas, ui en blokjes kaas verdelen over de bladerdeeg. Bestrooien met oregano en nog even in de oven om de kaas te laten smelten. Lekker met een frisse salade.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
dorothy zegt:
roboasd zegt: