Recept
« Terug naar recepten
Bladerdeeg met vulling
PT60M
Bladerdeeg met vulling
Een heerlijk bladerdeeg met vulling recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther Hermsen
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Suriname
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bladerdeeg met vulling te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snij het vlees in kleine blokjes, kruiden.
Even zachtjes wokken.
Aardappels en bosui klaarmaken en snijden, dit kan mee bij het vlees.
Knoflook persen en erbij doen.
Oregano/tijm/zout en peper er door doen.
Dit mengsel in het bladerdeeg leggen en vouwen.
Eigeel eroverheen strijken en wat zout op strooien.
25 min in de oven op 200 graden.
Snij het vlees in kleine blokjes, kruiden.
Even zachtjes wokken.
Aardappels en bosui klaarmaken en snijden, dit kan mee bij het vlees.
Knoflook persen en erbij doen.
Oregano/tijm/zout en peper er door doen.
Dit mengsel in het bladerdeeg leggen en vouwen.
Eigeel eroverheen strijken en wat zout op strooien.
25 min in de oven op 200 graden.