Recept
« Terug naar recepten
Bladerdeegslof met blauwaderkaas
PT35M
Bladerdeegslof met blauwaderkaas
Een heerlijk bladerdeegslof met blauwaderkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bladerdeegslof met blauwaderkaas te bereiden
Oven voorverwarmen op 225 °C. Bakplaat bekleden met bakpapier. Plakjes bladerdeeg naast elkaar leggen, elkaar ca. 1 cm overlappend. Deegranden goed vastdrukken, zodat één rechthoekige deeglap van 13 x 38 cm ontstaat. Peren droogdeppen met keukenpapier en in plakjes snijden. Plakjes peer dakpansgewijs op deeg rangschikken, ca. 1 cm van rand vrijlaten. Roquefort, rozemarijn en peper over peren verdelen. In midden van oven bladerdeegslof in ca. 20 minuten goudbruin en gaar bakken. Op rechthoekige platte schaal schuiven.