Recept
« Terug naar recepten
Bleekselderij met gehaktballetjes in saus
PT45M
Bleekselderij met gehaktballetjes in saus
Een heerlijk bleekselderij met gehaktballetjes in saus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Donna Visser
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
19
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Donna
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bleekselderij met gehaktballetjes in saus te bereiden
Snij de bleekselderij in stukken van ongeveer 2 cm. Kook deze totdat ze gaar zijn.
Bewaar het vocht!
Draai kleine gehaktballetjes en bak ze in een koekenpan met de olijfolie.
Als ze bruin zijn met een schuimspaan uit de pan halen.
bij de overgebleven olie 2 eetlepels bloem voegen en een roux maken, aanlengen met vocht van de gekookte bleekselderij tot een saus, voeg een maggiblokje toe.
Voeg de bleekselderij en de gehaktballetjes en de saus samen in een ovenschaal en zet nog even in een voorverwarmde oven.
Bewaar het vocht!
Draai kleine gehaktballetjes en bak ze in een koekenpan met de olijfolie.
Als ze bruin zijn met een schuimspaan uit de pan halen.
bij de overgebleven olie 2 eetlepels bloem voegen en een roux maken, aanlengen met vocht van de gekookte bleekselderij tot een saus, voeg een maggiblokje toe.
Voeg de bleekselderij en de gehaktballetjes en de saus samen in een ovenschaal en zet nog even in een voorverwarmde oven.
bolletje beschuit zegt: