Recept
« Terug naar recepten
Bloedworst met tomaat en knoflook
PT15M
Bloedworst met tomaat en knoflook
Een heerlijk bloedworst met tomaat en knoflook recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Toine Krijnen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2-4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloedworst met tomaat en knoflook te bereiden
Verhit de olie in een grote pan.
Bak hierin al omscheppend snel de bloedworst.
Wanneer de plakjes aan beide kanten gebakken zijn, legt u ze op een bakplaat en houdt u ze warm in de oven.
Verhit de boter in een pan.
De gehakte ui hierin in ongeveer 5 minuten glazig fruiten.
Tomaat, knoflook, peterselie, zout en peper toevoegen.
Het mengsel 5 minuten bakken en met zout en peper op smaak brengen.
Giet de saus over de plakjes bloedworst, garneer ze met peterselie en serveer ze.
Bak hierin al omscheppend snel de bloedworst.
Wanneer de plakjes aan beide kanten gebakken zijn, legt u ze op een bakplaat en houdt u ze warm in de oven.
Verhit de boter in een pan.
De gehakte ui hierin in ongeveer 5 minuten glazig fruiten.
Tomaat, knoflook, peterselie, zout en peper toevoegen.
Het mengsel 5 minuten bakken en met zout en peper op smaak brengen.
Giet de saus over de plakjes bloedworst, garneer ze met peterselie en serveer ze.
slaatje zegt: