KookJij

Bloedworst met tomaat en knoflook

Een heerlijk bloedworst met tomaat en knoflook recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2-4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bloedworst met tomaat en knoflook te bereiden

Verhit de olie in een grote pan.
Bak hierin al omscheppend snel de bloedworst.
Wanneer de plakjes aan beide kanten gebakken zijn, legt u ze op een bakplaat en houdt u ze warm in de oven.
Verhit de boter in een pan.
De gehakte ui hierin in ongeveer 5 minuten glazig fruiten.
Tomaat, knoflook, peterselie, zout en peper toevoegen.
Het mengsel 5 minuten bakken en met zout en peper op smaak brengen.
Giet de saus over de plakjes bloedworst, garneer ze met peterselie en serveer ze.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

slaatje

slaatje zegt:
Ik maak redelijk vaak gebakken bloedworst, met appel en uien, maar ik bak de bloedworst eerst aan de ene kant en dan de andere kant, dus niet omscheppend, om uit elkaar vallen te voorkomen. Ik ga het zeker ook eens op deze manier proberen. Groetjes Gerda :D:D:D