Klik op foto om te vergroten.
Voorlopig zal Fijnproever het roer overnemen zolang het nodig is. Maar ben wel standby om te helpen :-)
Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool gegratineerd door de fijnproever
PT20M
Bloemkool gegratineerd door de fijnproever
Een heerlijk bloemkool gegratineerd door de fijnproever recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool gegratineerd door de fijnproever te bereiden
Bloemkool beetgaar steamen, serveer op bord, snij het ajuinpijpje in fijne ringen en verdeel deze over de bloemkoolroosjes.
De tomaatjes halveren evenzeer erover verdelen.
Beleg met de kaas en kruid zeer goed af.
Zet onder de grill en laat dit rustig gratineren.
Serveer zeer warm.
De tomaatjes halveren evenzeer erover verdelen.
Beleg met de kaas en kruid zeer goed af.
Zet onder de grill en laat dit rustig gratineren.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
tommeke zegt:
derbyke zegt: