Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: echte boerenkost
PT25M
Dagschotel: echte boerenkost
Puree met zuurkool en zwanworstjes.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: echte boerenkost te bereiden
- Aardappelen in licht gezouten water beetgaar koken, afgieten en pureren voeg de kruiden toe en roer het ei eronder samen met een 10 tal sliches zeer fijn gesneden. Zuurkool opwarmen evenzeer de worsten. Serveer alles zeer warm op bord serveer er de mosterd en fijn gesneden sliches erbij.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.