Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool in roomsaus
PT30M
Bloemkool in roomsaus
Een heerlijk bloemkool in roomsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool in roomsaus te bereiden
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Verhit boter in de wok en fruit hierin de gesnipperde sjalot, voeg bloemkool roosjes toe en roerbak het geheel gedurende 5 minuten. Los fijngestampte komijn en koriander samen met kurkuma op in de wijn, voeg het bij de groenten. Breek de maïzena in de melk en roer dit door de groenten. Breng het geheel op smaak met peper en zout, voeg room toe en laat het mengsel onder deksel sudderen gedurende 5 minuten of tot de bloemkool beetgaar is.