Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool met blauwe kaassaus en gepaneerde filets
PT30M
Bloemkool met blauwe kaassaus en gepaneerde filets
Een heerlijk bloemkool met blauwe kaassaus en gepaneerde filets recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Valess
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool met blauwe kaassaus en gepaneerde filets te bereiden
Kook de aardappelen met weinig zout in 15 min.gaar.Kook de bloemkool in 5 min.beetgaar.Verwarm in een steelpannetje de crème fraîche op een laag vuur.Verkruimel de kaas boven de room en roer de kaas erdoor tot het geheel gesmolten is.Verhit de magarine in een koekepan en bak de filets in 5 min.rondom bruin.Doe de aardappelen in een schaal en schep de peterselie erdoor.Doe de bloemkool in een schaal en schenk de kaassaus erover.Serveer de filets op een schaal.
Eet smakelijk.
Eet smakelijk.