KookJij

Bloemkool met blauwe kaassaus en gepaneerde filets

Een heerlijk bloemkool met blauwe kaassaus en gepaneerde filets recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Valess
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bloemkool met blauwe kaassaus en gepaneerde filets te bereiden

Kook de aardappelen met weinig zout in 15 min.gaar.Kook de bloemkool in 5 min.beetgaar.Verwarm in een steelpannetje de crème fraîche op een laag vuur.Verkruimel de kaas boven de room en roer de kaas erdoor tot het geheel gesmolten is.Verhit de magarine in een koekepan en bak de filets in 5 min.rondom bruin.Doe de aardappelen in een schaal en schep de peterselie erdoor.Doe de bloemkool in een schaal en schenk de kaassaus erover.Serveer de filets op een schaal.

Eet smakelijk.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst