Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool met een paars tintje
PT20M
Bloemkool met een paars tintje
Een heerlijk bloemkool met een paars tintje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool met een paars tintje te bereiden
Om de kleur te behouden van de paarse bloemkool: leg de bloemkool enkele min. in een badje met water zeer goed besprenkeld met azijn.
Vul de steamer met half water en half azijn, kruid de paarse bloemkool en laat deze ± 15 tot 20 min. steamen.
Dien op met een sausje naar keuze.
Vul de steamer met half water en half azijn, kruid de paarse bloemkool en laat deze ± 15 tot 20 min. steamen.
Dien op met een sausje naar keuze.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Deze paarse bloemkool werd geserveerd met een kaassausje met grof gesneden lenteuitjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
bengel6300 zegt:
een simpel gerechtje maar een paarse bloemkool heb ik nog niet veel gezien hoor in de winkels???? Met de feestdagen misschien?:(
NATASHA zegt: