Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool met tomaat
PT30M
Bloemkool met tomaat
Een heerlijk bloemkool met tomaat recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool met tomaat te bereiden
Verdeel de geschilde tomaat en aardappelen in blokjes, verdeel de bloemkool in roosjes. Verhit olie en bak hierin de aardappelblokjes goudbruin, hou apart. Voeg olie toe en bak hierin de bloemkoolroosjes goudbruin, hou apart. Voeg olie toe samen met de kruiden, suiker en blokjes tomaat, laat even bakken, voeg 3 dl. water toe en breng aan de kook. Voeg de aardappelblokjes toe en laat onder deksel 10 minuten stoven, voeg bloemkoolroosjes toe en laat zonder deksel 5 minuten bakken. Roer voor het opdienen de boter erdoor. Dien op met vlees naar smaak.
Bobby zegt: