KookJij

Bloemkool met tomaten en ham

Een heerlijk bloemkool met tomaten en ham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bloemkool met tomaten en ham te bereiden

Stoom de bloemkoolroosjes gedurende 15 minuten.
Bestrijk een ovenschotel met boter of olie, leg de bloemkoolroosjes en tomatenpartjes erin, bestrooi met zout en peper. Verdeel de hamreepjes tussen de groenten. Roer het ei, gemalen kaas en room door elkaar, breng op smaak met zout, peper en een mespunt nootmuskaat. Verdeel de room over de groenten. Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 220° gedurende 20 minuten. Dien op met gestoomde aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst