Recept
« Terug naar recepten
Blueberry muffins met citroenroomkaas
PT40M
Blueberry muffins met citroenroomkaas
Blueberry muffins met citroenroomkaas
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Lidl receptkaart, Bakken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Blueberry muffins met citroenroomkaas te bereiden
- Verwarm de oven voor op 170 graden.
- Vul de bakvorm met de papierenvormpjes.
- Meng de boter, suiker, bloem, bakpoeder, snufje zout, melk en de eieren met een mixer tot een glad beslag.
- Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit.
- Meng 2 eetlepels citroensap, de helft van de citroenrasp en 100 gram blauwe bessen door het beslag.
- Verdeel het beslag over de bakvorm en bak de cupcakes 25 minuten af.
- Laat de cupcakes afkoelen.
- Meng de roomkaas met de andere helft van het citroenrasp en de vanillesuiker.
- Zet in de koelkast tot gebruik.
- Versier de Blueberry muffinsmet de citroenroomkaas en blauwe bessen.