Recept
« Terug naar recepten
Boerenstokbrood met gepocheerde kip, sinaasappel en yoghurtdressing
PT15M
Boerenstokbrood met gepocheerde kip, sinaasappel en yoghurtdressing
Een heerlijk boerenstokbrood met gepocheerde kip, sinaasappel en yoghurtdressing recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boerenstokbrood met gepocheerde kip, sinaasappel en yoghurtdressing te bereiden
Snijd sneetjes van het stokbrood en leg er enkele blaadjes sla op.
Verdeel de kip in hapklare stukjes en schik dit met de partjes sinaasappel op het stokbrood.
Breng op smaak met peper en zout. Meng alle ingrediënten voor de dressing en druppel een beetje ervan over de hapjes. Breng op smaak met peper en zout en werk af met gehakte peterselie en sinaasappelzeste.
Verdeel de kip in hapklare stukjes en schik dit met de partjes sinaasappel op het stokbrood.
Breng op smaak met peper en zout. Meng alle ingrediënten voor de dressing en druppel een beetje ervan over de hapjes. Breng op smaak met peper en zout en werk af met gehakte peterselie en sinaasappelzeste.
derbyke zegt: