Recept
« Terug naar recepten
Boeuf bourguigonon
PT150M
Boeuf bourguigonon
Een heerlijk boeuf bourguigonon recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boeuf bourguigonon te bereiden
Het vlees in (5Ã 6 cm.) grote stukken snijden.De boter smelten.De uitjes pellen en met de stukjes vlees in de boter leggen en rondom aanbraden.Het teentje knoflook en het laurierblad toevoegen en met peper,tijm en zout kruiden.De bloem toevoegen en laten smoren dan de rode wijn erover gieten en aan de kook brengen en in ongeveer in 2 uur gaarstoven.Het gerecht opdienen met de gehakte peterselie.
jake zegt:
Bedoelde u niet Boeuf Bourguignon;)
Groet