KookJij

Boeuf bourguigonon

Een heerlijk boeuf bourguigonon recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 150 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Boeuf bourguigonon te bereiden

Het vlees in (5à6 cm.) grote stukken snijden.De boter smelten.De uitjes pellen en met de stukjes vlees in de boter leggen en rondom aanbraden.Het teentje knoflook en het laurierblad toevoegen en met peper,tijm en zout kruiden.De bloem toevoegen en laten smoren dan de rode wijn erover gieten en aan de kook brengen en in ongeveer in 2 uur gaarstoven.Het gerecht opdienen met de gehakte peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jake

jake zegt:
Hallo Lambert,

Bedoelde u niet Boeuf Bourguignon;)

Groet