KookJij

Boeuf Stroganoff uit de Slow Cooker

Een heerlijk boeuf stroganoff uit de slow cooker recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 480 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Amerikaanse vrienden
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Boeuf Stroganoff uit de Slow Cooker te bereiden

1).Doe alle ingredienten behalve de champignons en de sour cream in de pan en breng de inhoud aan de kook. Deksel er op en in de oven schuiven. (of in de slow cooker doen met goed afsluitbare deksel).
2).Na 6 uur oven of slow cooker gaan de plakjes champignons er bij in de pan en dan eerst goed doorroeren en weer terug in de oven.
3).Veertig minuten daarna gaat de sour cream er bij en dan eerst weer goed doorroeren. Weer terug in de oven (en bij slowcooker gaat het deksel er weer op.
4).Niet langer dan de 7 uur, die er voor staan, anders gaat de sour cream weg schiften.
5).Mocht het geheel te dun zijn, dan dikker maken met behulp van wat maizena.
6),Aangezien vele slow cookers slechte afsluitendeksels hebben oppassen dat het niet droog gaat koken.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Geef er een pasta bij (fusili, penne, macaroni, dikke spaghetti) of aardappelpurée of rijst. Strooi op het laatst flink wat peterselie over het vlees.
Als groente geef er dan een tomatensalade bij van tomaten, die gegarandeerd rijp moeten zijn en op kamertemperatuur.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst