Recept
« Terug naar recepten
Bonentapenade
PT15M
Bonentapenade
Een heerlijk bonentapenade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
- > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bonentapenade te bereiden
Laat de tuinbonen uitlekken.Pluk de blaadjes van de munt en de basilicum.Pureer in een keukenmachine de tuinbonen met de kruiden,citroensap,kaas en de amandelen.Schenk terwijl de keukenmachine draait de olijfolie geleidelijk bij het bonenmengsel.Breng het op smaak met peper,suiker en zout.
Silke zegt: