Dit breekbrood is super makkelijk om te maken en je kunt er eindeloos mee
variëren. Ook heerlijk bij een soepje! Experimenteer met soorten kaas en
kruiden.
Recept
« Terug naar recepten
Borrelbrood Kaas
PT50M
Borrelbrood Kaas
Dit breekbrood is super makkelijk om te maken en je kunt er eindeloos mee
variëren. Ook heerlijk bij een soepje! Experimenteer met soorten kaas en
kruiden.Dit borrelbrood was een onderdeel van een verjaardagsbuffet. In een mum
van tijd foetsie....
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Danerolles eigen foto
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Borrelbrood Kaas te bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Open de verpakking en haal de bolletjes deeg uit de blikjes. Snijd elk bolletje in 2 stukken.
- Pel en pers de knoflook en hak de peterselie en de basilicum fijn. Kluts het ei en roer de knoflook, de peterselie en de basilicum erdoor.
- Druk de bolletjes deeg een beetje plat en leg in het midden wat geraspte kaas. Vouw het deeg om de kaas zodat het deeg rondom is afgesloten. Herhaal deze stap tot alle deegbolletjes gevuld zijn.
- Leg de bolletjes speels op een met bakpapier beklede springvorm.
- Bestrijk de deegbolletjes met het ei-kruidenmengsel.
- Rasp de Parmezaanse kaas over het brood en bak het borrelbrood in 25 tot 30 minuten goudbruin en gaar. Enjoy!