Recept
« Terug naar recepten
Boterham met haring en Brusselse kaas
PT15M
Boterham met haring en Brusselse kaas
Een heerlijk boterham met haring en brusselse kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boterham met haring en Brusselse kaas te bereiden
Meng met een vork de Brusselse kaas en plattekaas in een kom.
Hak de sjalotten fijn en doe bij het mengsel, samen met de geuze. Kruid met peper en een weinig zout. Zet 1 dag koel weg.
Smeer de kaas royaal op het brood.
Bak de haring net gaar in boter, schik op het brood en leg op borden.
Werk af met de kerstomaten en het bieslook.
Hak de sjalotten fijn en doe bij het mengsel, samen met de geuze. Kruid met peper en een weinig zout. Zet 1 dag koel weg.
Smeer de kaas royaal op het brood.
Bak de haring net gaar in boter, schik op het brood en leg op borden.
Werk af met de kerstomaten en het bieslook.