Recept
« Terug naar recepten
Boterkoek met Rum, custard
PT45M
Boterkoek met Rum, custard
Een heerlijk boterkoek met rum, custard recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boterkoek met Rum, custard te bereiden
Oven voorverwarmen op 210 graden C. Van boter, basterdsuiker, bloem, custard, citroenrasp, mespunt zout , ? ei en scheutje rum een deeg kneden.
Deeg in boterkoekvorm 24 cm doorsnede doen. Rest ei vermengen met scheutje rum. Pijnboompitten over deeg strooien. Losgeklopt ei erover strijken.
In midden van de oven 15-20 minuten bakken tot de koek lichtbruin is.
Deeg in boterkoekvorm 24 cm doorsnede doen. Rest ei vermengen met scheutje rum. Pijnboompitten over deeg strooien. Losgeklopt ei erover strijken.
In midden van de oven 15-20 minuten bakken tot de koek lichtbruin is.
yoka saris zegt: