Recept
« Terug naar recepten
Boterwafels met Rodenbachkaas
PT45M
Boterwafels met Rodenbachkaas
Een heerlijk boterwafels met rodenbachkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
kaasrecpten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boterwafels met Rodenbachkaas te bereiden
De eierdooiers scheiden van het eiwit en afzonderlijk loskloppen.
Los de gist op in de lauwe melk en meng hierin de eierdooiers.
Zeef de bloem en voeg toe aan de melk met een garde als en je gladde massa hebt mag je het eiwit, honing, suiker, kaas en een snuifje zout toevoegen.
Zet een uurtje opzij tot je een verdubbeling van het deeg krijgt.
Bak de wafels met een wafelijzer en werk af met jam, suiker of boter.
Los de gist op in de lauwe melk en meng hierin de eierdooiers.
Zeef de bloem en voeg toe aan de melk met een garde als en je gladde massa hebt mag je het eiwit, honing, suiker, kaas en een snuifje zout toevoegen.
Zet een uurtje opzij tot je een verdubbeling van het deeg krijgt.
Bak de wafels met een wafelijzer en werk af met jam, suiker of boter.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
mia7 zegt:
Ik sla het alvast op !:):p
Dank je wel !:)
bertal zegt:
Heel graag gedaan, laat hem maar lekker smullen:);)m.v.g. Bert