Recept
« Terug naar recepten
Bouchées aux perles du pecheur (zieopm)
PT45M
Bouchées aux perles du pecheur (zieopm)
Een heerlijk bouchées aux perles du pecheur (zieopm) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bouchées aux perles du pecheur (zieopm) te bereiden
Pocheer de visfilets en de scampi in de visbouillon.
Houd ze warm.
Maak met behulp van de visbouillon de nantuasaus.
Warm de pasteitjes in een oven van 100 graden C.
Verdeel de vis in kleine stukjes en snij de scampi in schijfjes.
Hierna geven we de vis, de scampi en de garnalen bij de nantuasaus en verwarmen nog even.
We vullen de pasteitjes een beetje overvloedig en dienen ze op.
Houd ze warm.
Maak met behulp van de visbouillon de nantuasaus.
Warm de pasteitjes in een oven van 100 graden C.
Verdeel de vis in kleine stukjes en snij de scampi in schijfjes.
Hierna geven we de vis, de scampi en de garnalen bij de nantuasaus en verwarmen nog even.
We vullen de pasteitjes een beetje overvloedig en dienen ze op.