Recept
« Terug naar recepten
Bouilliesalade
PT10M
Bouilliesalade
Een heerlijk bouilliesalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Alfons Van de Mieroop
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
eigen bereiding.
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bouilliesalade te bereiden
Verwijder het vlees van het been na de bouillon en scheur het in stukjes of versnij het.
Versnipper de ui en de paprika.
Versnij het knoflookteentje en plet het fijn.
Meng alles goed doorheen samen met voldoende mayonaise.
Breng op smaak met peper en zout.
Dien het op met getoast broodje en daarop een weinig mosterd.
Versnipper de ui en de paprika.
Versnij het knoflookteentje en plet het fijn.
Meng alles goed doorheen samen met voldoende mayonaise.
Breng op smaak met peper en zout.
Dien het op met getoast broodje en daarop een weinig mosterd.
Mijn kookverhaal (Alfons Van de Mieroop)
Je kan de salade nog pikanter maken door toevoeging van gesnipperde chili peper, gemalen peper of geraspte mierikswortel.