Recept
« Terug naar recepten
Bouilliesalade
PT15M
Bouilliesalade
Een heerlijk bouilliesalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bouilliesalade te bereiden
Met het soepvlees dat je gekookt hebt in de runderbouillon kan je bouilliesalade maken. Zorg wel dat je mooie stuken vlees hebt zonder vet
Snijd de bouillie in mooie blokjes.
Verwijder het vruchtvlees van de tomaat en snijd eveneens in blokjes.
Kruid de bouillie met peper en zout en meng er de mayonaise onder.
Meng er nu de tomaat, zilveruitjes en peterselie door.
Snijd de bouillie in mooie blokjes.
Verwijder het vruchtvlees van de tomaat en snijd eveneens in blokjes.
Kruid de bouillie met peper en zout en meng er de mayonaise onder.
Meng er nu de tomaat, zilveruitjes en peterselie door.