KookJij

Bouilliesalade

Een heerlijk bouilliesalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bouilliesalade te bereiden

Met het soepvlees dat je gekookt hebt in de runderbouillon kan je bouilliesalade maken. Zorg wel dat je mooie stuken vlees hebt zonder vet
Snijd de bouillie in mooie blokjes.
Verwijder het vruchtvlees van de tomaat en snijd eveneens in blokjes.
Kruid de bouillie met peper en zout en meng er de mayonaise onder.
Meng er nu de tomaat, zilveruitjes en peterselie door.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst